home    »    ADMISSIONS

ADMISSIONS

 

प्रवेश खुला / ADMISSION OPEN

निम्नलिखित पाठ्यक्रमों के लिए पहले आयें पहले पायें के आधार पे खुला है

The following courses are available on a ‘ First Come First Serve’ Basis

 

पाठ्यक्रमों/Courses
योग्यता/Eligibility

आयु सीमा/Age Limit

अवधि/Duration
(1) खाद्य उत्पादन में डिप्लोमा  Diploma in Food Production 

 

 

 
एचएसएससी 
 H.S.SC

 

 

 

 
Max upto 25 years for Gen & OBC category as on 1st June 2018. 
Relaxable  upto 3 years in case of SC/ ST  Candidates.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

 

 
डेढ़ साल  
1 ½ year
(2) खाद्य और पेय सेवा में डिप्लोमा 
Diploma in Food & Beverage Service
(3) खाद्य उत्पादन और पेटीसेरी में शिल्पकौशल सेर्टिफिकेट पाठ्यक्रम 
Craftsmanship Certificate Course in Food Production & Patisserie

 

 

 

 
एसएससी  
S.S.C

 

 
डेढ़ साल  
1 ½ year
(4) खाद्य और पेय सेवा में शिल्पकौशल सेर्टिफिकेट पाठ्यक्रम  
Craftsmanship Certificate Course in Food & Beverage Service
छह महीने 
     6 months           
Commencement Dates: 
Diploma Courses: 23rd July 2018
Craftsmanship Certificate courses: 6th August 2018
भारत सरकार के नियमों के अनुसार सीटों का आरक्षण
अधिक जानकारी वेबसाइट पर उपलब्ध है: www.ihmgoa.gov.in
Reservation of seats as per Government of India rules.
Further details available on website: www.ihmgoa.gov.in

related documents

  1. अधिसूचना / NOTIFICATION
  2. ADVT FOR DIPLOMA AND CRAFT